Enerjisa’nın Enerjik Gönülleri Eğitime Destek İçin Çalışıyor

ENERJİSA’NIN ENERJİK GÖNÜLLERİ EĞİTİME DESTEK İÇİN ÇALIŞIYOR

ENERJİSA’NIN SOSYAL SORUMLULUK PLATFORMU ENERJİK GÖNÜLLER İLKÖĞRETİM ÇAĞINDAKİ ÇOCUKLARIMIZIN DAHA İYİ KOŞULLARDA EĞİTİM ALMASI İÇİN İŞ BAŞINDA.

“Hayatın Yanında...” mottosunu çalışanlarıyla birlikte yaşatmayı hedefleyen Enerjisa; toplum ihtiyaçlarına cevap vermek için yürttüğü sosyal sorumluluk projelerini çalışanlarının gönüllü desteği ile hayata geçiriyor.

Bu gönüllü çalışmaları desteklemek amacıyla oluşturulan sosyal etkinlik platformu “Enerjik Gönüller” sayesinde çalışanlar; Enerjisa’nın başlattğı kampanyalara destek oluyor, katkı sağlamak istedikleri farklı proje önerilerini platforma taşıyabiliyor.

Enerjik Gönüller’in katkısıyla hayata geçen projelerden bir tanesi de Enerjisa’nın en büyük sosyal sorumluluk projelerinden biri olan okul yenileme çalışmaları. Proje 2009 yılında, Enerjisa’nın faaliyet gösterdiği illerde 15 okulun gönüllü çalışanların desteği ile yenilenmesiyle başladı. Şehir merkezlerinden uzak, inşa edildiğinden bu yana yenilenmemiş okulların yenilendiği proje ile; Adana, Bandırma, Çanakkale, Mersin, Antalya, K.Maraş, Muş, Trabzon, Siirt lokasyonlarında 100’den fazla okula ve binlerce öğrenciye ulaşıldı.

Bu senekiokul yenileme çalışmalarında Enerjik Gönüller çocuklarımızın kitaplara erişimine de destek olmak için tüm lokasyonlarından okuma kitapları topladı. Kitaplar Muş Alpaslan bölgesindeki ihtiyaç sahibi okullara ulaştırıldı.

Enerjisa çalışanları ayrıca, ilköğretim öğrencilerinin enerji verimliliği konusunda bilinçlenmesi için gönüllü eğitmen olarak 170 binden fazla öğrenciye eğitim verdi.

Enerjisa Hakkında:

1996 yılında Sabancı şirketlerinin enerji ihtiyaçlarını karşılamak için bir otoprodüktör şirketi olarak faaliyetlerine başlayan Enerjisa, bugün Türkiye elektrik piyasasının önde gelen oyuncusu konumuna gelmiştir.

Enerjisa, Türkiye elektrik enerjisi sektöründe üretim, dağıtım, toptan ve perakende ticareti içeren bütünleşik bir stratejiyle faaliyetlerini sürdürme
ktedir.

Sabancı Holding ve dünyanın en büyük özel elektrik ve doğal gaz şirketlerinden biri olan E.ON ortaklığıyla bölgesel güç olmaya hazırlanan Enerjisa, hissedarlarından aldığı güç ile pazardaki rekabetçi konumunu güçlendirmek ve bunu sürekli kılmak için süreç ve sistemlerini kesintisiz olarak geliştirilmesine odaklanm
aktadır.